Bel direct: 078 - 632 66 07
Of mail naar info@vantwistvastgoed.nl
   
             
  HOME      TE HUUR      OVER ONS      CONTACT    
       
         
         
         
   
  CONTACT OPNEMEN
   
         
    Over Van Twist Vastgoed    
         
    Van Twist Vastgoed heeft jarenlange ervaring op het gebied van zakelijk vastgoed in de omgeving van Dordrecht. Onderstaand geven wij een klein gedeelte weer van de geschiedenis van Van Twist  en haar commercieel vastgoed.

   
       
    Historie    
         
    Alle bedrijfsactiviteiten van de N.V. v/h Firma Willem van Twist zijn in de loop der jaren ondergebracht in aparte werkmaatschappijen. Alleen de bedrijfspanden vormen nog de enige activiteit binnen de oorspronkelijke N.V. In maart 1982 verandert de tenaamstelling  N.V., voortgekomen uit de Fa. Willem van Twist (1906), in Van Twist Vastgoed B.V.

Met de oprichting van deze B.V. beheert Van Twist de onroerende goederen apart, zonder afhankelijk te zijn van de resultaten van de bedrijfsactiviteiten die in die gebouwen worden uitgeoefend.


   
         
    Louter Bloemen
In 1952 werd het industriegebied Louter Bloemen gerealiseerd en één van de eerste bedrijfsgebouwen van Automobielfabriek Van Twist gebouwd. Tegenwoordig wordt het industriecomplex verhuurd aan derden voor bedrijfsruimte, opslagruimte etc.

Burgraadt
Na het realiseren in 1928/1931 van de werkplaats van een garagebedrijf is het grondbezit in de loop der jaren, door aankoop van aangrenzende locaties, aangegroeid tot ruim 6.000 m2. De locatie aan de Burgemeester De Raadtsingel 49 t/m 71 leende zich uitstekend voor de ontwikkeling van een kantoor. In dit kantoorverzamelgebouw zijn onder andere een kinderdagverblijf, mondzorgcentrum, ingenieursbureau, regionaal dagblad en nog diverse andere bedrijven gevestigd. Het gebouw is gelegen op een strategische locatie (tegenover het Centraal Station) in Dordrecht.

Papegat gebouwen
De Opel garage Van Twist in Dordrecht was werkzaam vanuit drie locaties, wat de efficiëncy niet ten goede kwam. Om dat op te lossen werd er in december 1991 de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van de Opel garage en showroom. Vandaag de dag zijn er een casino, kantoren en een zalencentrum in gehuisvest.

Atog
De Keerweer is in 2001 ontwikkeld, mede ten doel om huisvesting te realiseren voor zusterbedrijf Koninklijke Kemper en Van Twist Diesel B.V. Dit project ligt op het Industrieterrein Dordtse Kil 3 aan de zuidwestkant van Dordrecht. Hier zijn achttien bedrijfsunits gerealiseerd, die individueel ingedeeld zijn met een bedrijfsruimte en een kantoorruimte. Dertien van deze units worden commercieel verhuurd.
   
       
         
    Keerweer 62
3316 KA Dordrecht
 © Van Twist Vastgoed   |   Website door: Devaca CS