Bel direct: 078 - 632 66 07
Of mail naar info@vantwistvastgoed.nl
   
             
  HOME      TE HUUR      OVER ONS      CONTACT    
       
   
 
   
         
    Bedrijfsruimte huren?    
         
    Van Twist Vastgoed ontwikkelt, beheert en verhuurt diverse panden in de omgeving Dordrecht. Door jarenlange ervaring zijn wij een uiterst betrouwbare en gerenommeerde vastgoedbeheerder in de regio.Bent u op zoek naar bedrijfsruimte en/of kantoorruimte in de omgeving van Dordrecht? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.


   
       
    Actuele beschikbaarheid in onze locaties    
         
   
     
Burgraadt   Papegat   Keerweer   Nijverheidstraat
BESCHIKBAARHEID   BESCHIKBAARHEID   GEEN AANBOD   BESCHIKBAARHEID


   
         
    Diverse objecten    
    Van Twist Vastgoed beheert in de Drechtsteden ca. 40.000 m² bedrijfsmatig onroerend goed op toplocaties. Het kantoorpand Burgraadt is daar een goed voorbeeld van. Dit kantoorgebouw van ca. 8.000 m² is gelegen aan de Burgemeester De Raadtsingel 49-71, tegenover het centraal station en regionaal busstation op 5 minuten lopen van het oude stadscentrum. Op deze locatie zijn kantoorunits te huur vanaf 40 m². 

Papegat Gebouwen is een modern bedrijfspand met verschillende mogelijkheden gelegen aan de Laan der Verenigde Naties 40-60, met kantoorfunctie maar ook leasure is mogelijk. 

Op de Keerweer zijn 18 moderne bedrijfsunits met kantoren gesitueerd. Zowel de bedrijfshallen als de kantoorunits hebben verschillende afmetingen. 

Op het bedrijventerrein Louter Bloemen zijn diverse bedrijfsunits gesitueerd.

   
         
    Keerweer 62
3316 KA Dordrecht
 © Van Twist Vastgoed   |   Website door: Devaca CS