Zijstuk    
  Van Twist Vastgoed Telefoon  078 - 632 66 07   Email  info@vantwistvastgoed.nl Linkedin   van-twist-vastgoed     
         
    HOME           BEDRIJFSRUIMTE           APPARTEMENTEN           OVER ONS           CONTACT    
           
    30 HOOGWAARDIGE HUURAPPARTEMENTEN      
   

Centraal wonen in hartje Dordrecht

Wonen in Burgraadt    
      Wonen in Burgraadt    
         
   

Het gebouw Burgraadt heeft naast diverse kantoren een vleugel met dertig huurappartementen. Wonen in Burgraadt is niet zomaar wonen. Elk appartement is voorzien van een keuken, sanitair en vloerafwerking!

ACTUELE BESCHIKBAARHEID:  

●   Appartement type 71P - 80m2, 9e verdieping (per 01/10/'24)

   

€ 1.850,- per maand
€ 55,- parkeerplaats
€ 80,- servicekosten
€ 150,60,- warmte

BEKIJK PLATTEGROND
 
 
DE LOCATIE
 
WONEN IN DORDRECHT
 
HUUR EN SERVICEKOSTEN
 
PLATTEGRONDEN
 
   
           
    Plattegrond

Afwerkingsniveau

De appartementen zijn luxe uitgevoerd en voorzien van pvc vloer- afwerking over de gehele woning. Het toilet is separaat van de badkamer, zodat daar geen ongenode gasten hoeven te komen. De badkamer zelf is uitgevoerd met een inloopdouche en Wisa wastafelmeubel met spiegelkast.

In elke woning bevindt zich een hoogglans witte keuken, passend bij de grootte van het appartement. De keuken is standaard voorzien van een Quooker, geïntegreerde koel-vries- combinatie., vaatwasmachine, inductiekookplaat, afzuigkap en oven met magnetronfunctie.

   
         
     

De locatie

Dordrecht is de oudste stad van Nederland en staat bol van historie en cultuur met een verscheidenheid aan musea. Afgelopen jaren is Dordrecht meerdere malen uitgeroepen tot evenementenstad van Nederland. Dit maakt Dordrecht tot een stad voor iedereen, van jong tot oud en zowel leuk voor de inwoners als voor bezoekers en toeristen.

Het gebouw Burgraadt is gelegen op een strategische locatie in Dordrecht. Aan de voet van het historische centrum en pal tegenover het OV trein- en busstation. Via de A15 en A16 is Dordrecht ook met de auto goed bereikbaar. Een unieke manier om Dordrecht te bezoeken is met de Waterbus. Kortom, een appartement op een unieke en bereikbare locatie!

   
       
    Dordrecht info   Winkelen in DordrechtOnondekte parel

Je kunt Dordrecht zien als een onontdekte parel. The Times plaatste de stad niet voor niets in een lijst van 30 Europese onontdekte bestemmingen! De stad is onlosmakelijk verbonden met water, wat beleving brengt op een heel ander niveau. Stap op de boot in de Wijnhaven en vaar dwars door de stad richting de Oude Maas. Je kunt ervoor kiezen om de tocht door te zetten naar de Biesbosch of dit juist te doen met de fiets. Voor je het weet sta je midden in de natuur.

   
             
   

Kunst en cultuurKunst en cultuur

Dordrecht is een museumstad bij uitstek. Door de eeuwen heen lieten Hollandse meesters en andere creatievelingen zich inspireren door de architectuur, havens en dynamiek in de stad. Een bekend voorbeeld is het Dordrechts Museum. Een indrukwekkende collectie aan kunst is hier ondergebracht. Het Dordrechts Museum is niet alleen een belangrijk museum voor de stad, het is ook één van de oudste en belangrijkste stedelijke musea van Nederland. Dordrecht is een oud-Hollandse stad met een rijke historie, die vandaag de dag nog steeds goed zichtbaar is in de binnenstad. Vandaag de dag is de binnenstad rijk aan ruim 1000 monumenten en een historisch havengebied.

   
             
          
             
             
         
    Huur en servicekosten
  Naast de huurprijs, worden er maandelijks servicekosten in rekening gebracht. Hiervan worden diverse zaken betaald zoals de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten, het trappenhuis, de lift en gangen. Maar ook wordt bijvoorbeeld het wassen van de ramen aan de buitenkant geregeld. Het onderhoud aan de lift, het dak en de hydrofoorinstallatie vallen onder de servicekosten.

Water, energie en elektra
Ook het verbruik van warmte is in dit project inbegrepen in de servicekosten. Je hoeft dus alleen een aanbieder van elektriciteit en water te selecteren.

   
             
       
    Plattegronden

Type woningen:
Plattegrond type A1
Plattegrond type A2
Plattegrond type B
Plattegrond type C1
Plattegrond type C2
Plattegrond type D
Plattegrond type E
Plattegrond type F
Plattegrond type G
Plattegrond type H
 
Per verdieping
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond tweede verdieping
Plattegrond derde verdieping
Plattegrond vierde verdieping
Plattegrond vijfde verdieping
Plattegrond zesde verdieping
Plattegrond zevende verdieping
Plattegrond achtste verdieping
Plattegrond negende verdieping

   
             
             
           
    © Van Twist Vastgoed    |    Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht Van Twist Vastgoed diapositief